Bästa surfplattorna i budgetskiktet
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
8.6
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
1,589:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa surfplattorna i mellanskiktet
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
9.0
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
2,289:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla

Htc surfplatta

Det finns idag väldigt många olika märken när det kommer till surfplattor på den nuvarande marknaden, och en stark profil är Htc. Htc är ett mycket känt namn särskilt när det kommer till smartphones, vilka de också har en ledande position inom. Och detta resulterar i att de tillverkar högkvalitativa surfplattor med, en surfplatta är ju nästan som en stor smartphone. Htc har en hel del modeller att välja emellan i olika prisklasser. Htc surfplattor använder sig av plattformen android vilken är ett mycket flexibel och lättanvänt operativsystem. Android är open source vilket innebär att det är fritt fram att skapa applikationer som andra sedan kan använda.

En surfplatta från Htc ger en väldigt god upplevelse när det gäller att surfa på internet på ett komfortabelt sätt. Man navigerar sig fram enkelt med att simpelt peka på skärmen som har en mycket hög respons. En surfplatta är ett mycket bra komplement till en dator till exempel och idag finns det så många bra och smarta applikationer att man i princip skulle kunna klara sig helt med endast en surfplatta. En surfplatta från Htc har många användnings områden, man kan som sagt surfa på internet, titta på tagna bilder, titta på videoklipp, spela spel, hantera olika texter i ordbehandlings program och mycket mer därtill.

Vissa modeller av surfplattor från Htc har även 3G vilket betyder att man kan koppla upp sig varsomhelst, och i Sverige har vi en mycket bra täckning när det gäller 3G. Det enda som behövs är ett simkort som man sätter in i sin surfplatta och sen finns det många olika lösningar på vad för slags internet abonnemang man vill ha. Htcs surfplattor har även wifi vilket betyder att man kan koppla upp sig på tillgängligt nätverk där det erbjuds. Och idag så finns det ofta tillgång till wifi på olika caféer, bibliotek, flygplatser och många fler platser. En surfplatta är något hela familjen kan ha nytta av, då det finns så många olika applikationer som kan passa alla i olika åldrar. Om man inte har prövat en Htc surfplatta bör man definitivt göra det.

Htc surfplatta, 5.0 out of 10 based on 2 ratings

Surfplattor

Idag är det vanligare att folk väljer att köpa surfplattor än laptops. Orsaken till varför folk föredrar surfplattor är flera.

Dels är surfplattor något som blir allt billigare. Förr var surfplattor dyra i förhållande till laptops.

Läs mer

Surfplatta bäst i test

Att köpa en ny surfplattor idag är både enklare och svårare än för några år sedan.

Det som gör det enklare är att surfplattor överlag är billigare och att du därför kan välja precis det du vill ha utan att oroa dig för att dina pengar inte ska räcka till.

Läs mer