Bästa surfplattorna i budgetskiktet
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
8.6
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
1,589:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa surfplattorna i mellanskiktet
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
9.0
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
2,289:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla

Köpa surfplatta

Vill man smidigt komma ut på internet utan att behöva vänta på att starta dator och så vidare så är en surfplatta det absolut bästa alternativet. En surfplatta skulle man kunna säga är en mini dator som man kan göra väldigt mycket olika saker på. Alltifrån enklare former av textbehandling till att spela spel. Att köpa en surfplatta kan vara antingen ett smidigt komplement om man redan har en dator, eller för att helt självständigt användas utefter behov.

En surfplatta fungerar på så sätt att man manuellt laddar ner olika slags applikationer som då är olika program, allt efter vad man själv har för behov och vill ha. Dessa applikationer brukar kort kallas för appar. En del appar kostar pengar medan många också är gratis, exempelvis är att kunna läsa en online tidning en applikation. Och det finns tusentals applikationer att välja emellan, och för varje dag ökar antalet. Detta innebär att man kan skräddarsy sin surfplatta med de appar och program man önskar.

Att köpa en surfplatta gör också att man inte måste släpa på en massa olika tekniska prylar då det finns otroligt många funktioner på en surfplatta. Man kan till exempel spela upp och lagra video och musik, om det finns en kamera på surfplattan kan man ta bilder och i vissa fall spela in video. Det finns appar som erbjuder e-böcker, alltså en läsplattas funktioner i en surfplatta skulle man kunna säga. En surfplatta brukar också ha en god batteri tid så man kan arbeta utan att behöva ladda varje timme.

Idag så är det lättillgängligt att köpa surfplatta då i princip alla affärer med teknisk inriktning tillhandahåller det samt butiker online. Surfar man mycket på nätet så är det väldigt smidigt att använda sig av en surfplatta, och därav namnet, för man har en stor och tydlig skärm där man kan zooma in och ut bäst man vill för att uppnå bästa bekvämlighet vid läsning. Vill man ha en bra teknisk all-round maskin så är att köpa en surfplatta ett perfekt val, då den kan användas till så otroligt många saker.

Surfplattor

Idag är det vanligare att folk väljer att köpa surfplattor än laptops. Orsaken till varför folk föredrar surfplattor är flera.

Dels är surfplattor något som blir allt billigare. Förr var surfplattor dyra i förhållande till laptops.

Läs mer

Surfplatta bäst i test

Att köpa en ny surfplattor idag är både enklare och svårare än för några år sedan.

Det som gör det enklare är att surfplattor överlag är billigare och att du därför kan välja precis det du vill ha utan att oroa dig för att dina pengar inte ska räcka till.

Läs mer