Bästa surfplattorna i budgetskiktet
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
8.6
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
1,589:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa surfplattorna i mellanskiktet
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
9.0
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
2,289:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla

Samsung läsplatta

Är man ute efter att köpa en läsplatta av hög kvalitet så är en läsplatta från samsung ett utmärkt val. Samsung är ett mycket väletablerat märke inom många olika elektroniska varor som mobil telefoner, datorer och då läsplattor. Alla har någon gång i livet kommit över märket samsung. En läsplatta från samsung är användbar på många olika sätt och finns i olika modeller och design så det beror de på vad man är ute efter. Söker man en läsplatta som endast skall kunna hantera e-böcker så finns det lite billigare varianter, men vill man kunna spela upp musik eller titta på video så finns det mycket bra läsplattor.

Det är otroligt smidigt att läsa böcker på en läsplatta då man enkelt vänder sidor genom att svepa med fingrarna på skärmen eller genom att trycka på knappar, detta beror lite på vilken slags modell man har till sitt förfogande. På en läsplatta från samsung får man plats med tusentals e-böcker. På en samsung läsplatta brukar det finnas gott om minne och en e-bok tar inte mycket plats. Skärmen på en läsplatta brukar variera mellan 7 och 9 tum, så beroende på vad man tycker känns bekvämt för ögonen så kan man utgå från det. Samsung är också en stor tillverkare av skärmar vilket bidrar till att de har god kunskap om hur man får ut det bästa när det gäller skärpa och färg av en läsplattas skärm.

Vill man ha en hög kvalitet från ett väletablerat märke så är en samsung läsplatta en av de bästa kandidaterna på marknaden idag. Istället för att släpa på en massa kilo böcker kan man enkelt och bekvämt bära med sig dem i ryggsäcken men endast med en vikt under ett halvt kilo. Och istället för att behöva släpa mp3 spelare eller videospelare så kan man enbart ha en läsplatta med alla dessa funktioner, allt i ett så att säga. En samsung läsplatta kan läsa pdf-filer och andra textfiler. Vare sig man är van att använda läsplattor eller om man är helt ny så är samsung ett kanon val.

Samsung läsplatta, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Surfplattor

Idag är det vanligare att folk väljer att köpa surfplattor än laptops. Orsaken till varför folk föredrar surfplattor är flera.

Dels är surfplattor något som blir allt billigare. Förr var surfplattor dyra i förhållande till laptops.

Läs mer

Surfplatta bäst i test

Att köpa en ny surfplattor idag är både enklare och svårare än för några år sedan.

Det som gör det enklare är att surfplattor överlag är billigare och att du därför kan välja precis det du vill ha utan att oroa dig för att dina pengar inte ska räcka till.

Läs mer