Bästa surfplattorna i budgetskiktet
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
8.6
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
1,589:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa surfplattorna i mellanskiktet
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
9.0
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
2,289:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla

Surfplatta windows

När det kommer till vilken typ av operativsystem som man skall ha på sin surfplatta så är Windows en klar favorit. Windows som är det mest använda operativsystemet i världen har nu tagit plats i surfplatte världen. Windows surfplattor är lätt att använda och har en tydlig meny att navigera igenom. Fördelen med att använda en surfplatta med Windows är att den synkar självklart väldigt bra med en dator med samma operativsystem, det kan handla om att man vill synka mail och bilder och diverse program. På senare tid har det dykt upp fler och fler Windows surfplattor.

Det finns också en säkerhet med att använda Windows då det är ett väl etablerat företag som i princip alla känner till. Och eftersom Windows har så många miljoner användare så är ju säkerheten utvecklad därefter. Så man kan känna sig trygg när man gör nya inköp av applikationer och tjänster via sin Windows surfplatta.
Har man en dator med Windows operativsystem eller en mobil då kan man smidigt föra över information emellan de olika enheterna utan några problem. som tidigare nämnt är ju windows en av de ledande utvecklarna inom mjukvara vilket bidrar till ett enormt utbud av olika applikationer såsom spel, ordbehandling, navigation, bilder, video och mycket mer.

En surfplatta är ju som en liten dator och Windows har verkligen lagt mycket energi på design och funktion när det gäller deras surfplattor. Det kommer relativt ofta nya uppdateringar som finslipar det som redan finns ute. För man kan alltid förbättra och det står Windows surfplattor klart för. En surfplatta har så otroligt många användningsområden, som att man kan lyssna på musik, kolla på video, skriva texter, spela spel med mera. Så man har verkligen en allt i allo maskin som man smidigt kan ta med sig överallt då den inte väger mer än runt cirka ett halvt kilo. En surfplatta fungerar också utmärkt att läsa e-böcker på vilket utökar användningsområdet ytterligare. Är man ute efter en stabil surfplatta med ett bra operativsystem med en stor användarkrets så är Windows en mycket bra kandidat på dagens surfplatte marknad.

Surfplattor

Idag är det vanligare att folk väljer att köpa surfplattor än laptops. Orsaken till varför folk föredrar surfplattor är flera.

Dels är surfplattor något som blir allt billigare. Förr var surfplattor dyra i förhållande till laptops.

Läs mer

Surfplatta bäst i test

Att köpa en ny surfplattor idag är både enklare och svårare än för några år sedan.

Det som gör det enklare är att surfplattor överlag är billigare och att du därför kan välja precis det du vill ha utan att oroa dig för att dina pengar inte ska räcka till.

Läs mer