Bästa surfplattorna i budgetskiktet
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
8.6
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 / GT-P3200 / SM-T2110 / SM-T2100 / SM-T210
1,589:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa surfplattorna i mellanskiktet
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
9.0
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 / GT-P5100 / GT-P5110 / GT-P5113 / SGH-I497
2,289:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla

Zte surfplatta

Har man en stram budget eller kanske man rentav inte vill spendera massvis med pengar på en surfplatta då är en surfplatta från Zte ett bra alternativ för dig.
Det kinesiska företaget Zte är känt för att tillverka mobiltelefoner men har på senare tid gjort sig känd inom branschen med surfplattor. De erbjuder ett billigare alternativ av surfplattor, men med god kvalitet. Zte surfplattor har wifi vilket betyder att man kan koppla upp sig på vilket tillgängligt trådlöst nätverk som helst. I deras nya modeller så finns det även kamera. Zte surfplattor använder sig av android som plattform vilket är flexibelt och smidigt. Det finns otroligt många olika applikationer att välja mellan, så man kan skräddarsy sin surfplatta exakt hur man vill ha den.

Med En surfplatta från Zte kan man lagra bilder och musik, och självklart titta på dem och spela upp musiken. Spela upp film och många olika spel. En surfplatta från Zte fungerar även bra som e-bokläsare. Vanligtvis så brukar storleken på skärmen vara runt 7 tum. Det brukar också finnas möjlighet att utöka minnet på Zte surfplattor så man kan ha än mer film och spel. Detta gör man då via diverse minneskort.

Att äga en surfplatta är något som verkligen kan underlätta då den innehåller så många olika funktioner, istället för att behöva släpa med sig mp3 spelare, filmspelare, och spelkonsoler i fickformat. Alla dessa funktioner får plats i en Zte surfplatta. Och tycker man om att läsa böcker kan man slippa släpa med sig kilovis med böcker utan kan enkelt förvara dem i surfplattan där de inte väger något samt inte tar stor plats.

Zte surfplattor har gett ett utmärkt tillfälle för dem som inte vill lägga ut jätte mycket pengar på en surfplatta en möjlighet att kunna ta del av nöjet i alla fall. Skärmarna är tydliga och klara och styrs enkelt genom att peka på den kapacitiva skärmen. Vissa surfplattor från Zte går dessutom att ringa med. Vill man ha något som är mycket prisvärt till ett förmånligt pris, så är en surfplatta från Zte ett mycket bra val.

Surfplattor

Idag är det vanligare att folk väljer att köpa surfplattor än laptops. Orsaken till varför folk föredrar surfplattor är flera.

Dels är surfplattor något som blir allt billigare. Förr var surfplattor dyra i förhållande till laptops.

Läs mer

Surfplatta bäst i test

Att köpa en ny surfplattor idag är både enklare och svårare än för några år sedan.

Det som gör det enklare är att surfplattor överlag är billigare och att du därför kan välja precis det du vill ha utan att oroa dig för att dina pengar inte ska räcka till.

Läs mer